VÉLEMÉNYEK

Ahogy az olvasók látják


Még ha kevesen is olvasnak minket (Városmajori Fórum – M.J. megj.), be kell számolnom egy mai találkozásról. mach 1 barátunkkal találkoztam, az előbbiekben említett könyve kapcsán. Jót beszélgettünk, repült az idő, s mi is visszarepültünk is az 50-55 évvel ezelőtti időkbe, s persze a Városmajor és iskolánk környékére. Sorra idéztük fel tanáraink, iskolatársaink alakját, a környék, a Városmajor egykori emlékeit, a bombatölcsérben kialakult tószerű pocsolyát, az kibetonozott víztározót, az Ördögárok beszakadását, stb. Kellemes találkozás volt. S persze azóta magaménak tudhatom a moszkvatértizenkettő c könyvét is, dedikálva persze.

prof.Dr.Sz.Z.

A képek között megleltem a “ moszkvatértizenkettö” könyvedet is. Hányszor volt már a kezemben, és többször nem tudtam abba hagyni az olvasást. Nekem is olyan sok-sok ismerős élményem van ezekből az időkből. Drága szüleiddel és testvéreddel, Kuksival is. Az egész városmajori környék ugyanúgy az én és a mi hazánk volt. Köszönöm, hogy megkaphattam ezt a könyvet.

W.J. Németország


Családtörténet a történelemben - léleksimogató gyönyörű líra, és felkavaró vad, dühödt indulatok. Megosztó könyv. Lehet imádni, lehet utálni. Egyet nem lehet, unatkozni. Olvassátok el, osszátok meg!

V.H.

Elolvastam! Sziporkázó szöveg, bátor, őszinte önéletírás, sok-sok városmajori emlékképpel! Csak ajánlani tudom! Mach József: moszkvatértizenkettő - egy városmajori fiú emlékei (2013.10.17.) „…beosztom az élvezeteket is, olvasom és élvezem a sziporkáidat, rácsodálkozom előbúvárolt történelmi adataidra! Baráti üdvözlettel: Laci

dr.V.P.L.


Nagy érdeklődéssel olvasom a könyvedet, különösen a nevek, a helynevek, az események ragadtak meg, fantasztikus jó a memóriád, az utánajárásod - számos dologra a könyved alapján emlékezem vissza.

Dr.S.A.